HomeNosaltresOn  estem?Produccio EcologicaProductesDistribuidores

 

El nostre oli és únic i té un sabor particular perquè el cultiu dels bancals d’olivereses continua fent emprant els mateixos sistemes i mètodes de producció i elaboració que utilitzaven els nostres avantpassats. Uns mètodes basats, exclusivament, en pràctiques agràries ecològiques i orgàniques.

Però la principal raó que fa de l’oli verge extra Fruit Nature un producte de qualitat superior, diferent a la resta, és l’extracció del suc d’oliva amb la màxima cura a partir de fruits molt primerencs, sacrificant rendiment en pro de la qualitat, molturant les olives diàriament per garantir un oli ple dels sabors, aromes i gustos que l’oliva desprèn quan encara no està del tot madura.

A més, les varietats emprades en l’elaboració, l’arbequina i l’empeltre – una de les més antigues cultivades a la península- permeten que s’aconsegueixi un oli amb connotacions aromàtiques que recorden a l’ametlla i la nou verda, molt transparent, sense vels ni terbolesa, d’un color groguen, d’intensitat entre lleugera i mitjana, dolcens, lleugerament amarg i picant, que el fan únic, exclusiu.